Οι Mύλοι Δάκου 

προσφέρουν υψηλής ποιότητας

προϊόντα αναδεικνύοντας

την ελληνική παράδοση

από το 1875

Οι Μύλοι Δάκου είναι μια 100% ελληνική επιχείρηση, με παράδοση στο χώρο των αλεύρων από το 1875.

Ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια του Παναγιώτη Δάκου, του οποίου η πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο της αλευροβιομηχανίας συνδυαζόμενη με την δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό της νέας γενιάς, εγγυώνται το μέλλον και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Βρίσκονται σε στρατηγική θέση στην Αττική, επί της Εθνικής Οδού, 48 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά στα 3 κεντρικά λιμάνια διακίνησης σιτηρών, του Πειραιά, της Κορίνθου και της Χαλκίδας. Με μηχανολογικό εξοπλισμό που αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα, ηλεκτρονικά ελεγχόμενα, για όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας.

Επιλέγουμε την πρώτη ύλη με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα. Η αγορά της πρώτης ύλης σκληρών & μαλακών σιτηρών, σίκαλης και καλαμποκιού γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, δίνοντας έμφαση κατά την περίοδο της συγκομιδής (καλοκαιρινούς μήνες) από αγρότες παραγωγούς της εγχώριας αγροτικής οικονομίας είτε από εμπόρους αγροτικών προϊόντων. Επίσης πραγματοποιούνται και εισαγωγές Α' υλών από την παγκόσμια αγορά μέσω μεγάλων εισαγωγικών οικών που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

H παραγωγή αλεύρων και σιμιγδαλιών γίνεται σε 2 ανεξάρτητες μονάδες, πλήρως

αυτοματοποιημένες και με on line σύστημα ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.

Στο άρτια εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο, έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνολόγοι τροφίμων, πραγματοποιούν όλους τους απαραίτητους ελέγχους των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων. Στα πλαίσια των ελέγχων καλύπτεται όλο τα φάσμα φυσικοχημικών και ρεολογικών αναλύσεων, εξασφαλίζοντας σταθερές προδιαγραφές στα τελικά προϊόντα. Η επιχείρηση διατηρεί πιστοποιημένη διαδικασία συστημάτων διασφάλισης της ποιότητας προϊόντων τροφίμων, με βάση τις αρχές διεθνών προτύπων του συστήματος Ανάλυσης

Επικινδυνότητας Σημείων Ελέγχου HACCP (Hazard Analysis Control Points) από το έτος

2003 και είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 22000:2008 από τον οργανισμό

TÜV Austria Hellas.

Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας στους πελάτες μας.

Παράγουμε προϊόντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Εγγυούμαστε την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων μας.

H εταιρία Μύλοι Δάκου εισέρχεται δυναμικά σε νέες αγορές και δημιουργεί ισχυρές συνεργασίες.

Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων της "Μύλοι Δάκου"

ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ Α.Ε.
48 ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 19011 ΑΥΛΩΝΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 2295041220 
info@dakosmills.gr